fbpx

Akçakoca Haberleri

KÖŞE YAZILARI

BİR SEÇİM YAPACAĞIZ VE… TOLGA HÜNKAR YAZDI…

BİR SEÇİM YAPACAĞIZ VE… TOLGA HÜNKAR YAZDI…

Yerel seçimlere sadece 3 gün kaldı. Akçakoca’da birbirinden değerli isimler adaylık süreci boyunca çalışmalarını ortaya koydu. Adaylar arasında yıllardır aday olarak karşımıza çıkan isimlerin yanında ilk kez tertemiz bir sayfa ile oy pusulasındaki yerini alacak isimlerde oldu.
Sonuç her ne olursa olsun dileğimiz yeni seçilecek belediye başkanının Akçakoca’ya hayırlı olması…
*
Gençlerin belediye başkan adaylarından beklentisi çok büyük. Yaşadıkları ilçe büyüyeceğine her geçen gün daha da küçülüyor. Neredeyse her şey için şehir dışına çıkmak zorunda kalıyorlar. 3 gün sonra seçeceğimiz belediye başkan adayının kentini ve kentinin gençlerini düşünüyor olması çok önemli…

***

Akçakoca’nın başarılı gençlerinin sporla yoğurulması ve gerekli imkanların sağlanması durumunda nasıl bir potansiyele ulaştıklarını; gazetemizde her gün paylaştığımız şampiyonluk ve derece haberlerinden de anlayabilirsiniz.
Artık Akçakoca’nın değişmesi ve dönüşmesi gerekiyor. Eskiye, özüne, sporlu ve turizmli yıllara yeniden dönmemiz gerekiyor. Barış ve sevgi dolu, Akçakocalı olmaktan gurur duyduğumuz, futbol ve basketbol takımlarının tribünlerinde hep birlikte coştuğumuz yıllara geri dönmemiz gerekiyor.

***

Bir süredir hep birbirimizle küstük… Artık barışma zamanı. Bizi barıştıracak ve yeniden bir araya getirecek olan 3 gün sonra yapacağımız seçim olacak.
Bir seçim yapacağız ve şehir yeniden eski mutlu günlerine geri dönecek…

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap