fbpx

Akçakoca Haberleri

KÖŞE YAZILARI

BİZ KİMİZ? HABER SİTESİNİ NEDEN KURDUK? HÜNKAR MEDYA NE İŞ YAPAR?

BİZ KİMİZ? HABER SİTESİNİ NEDEN KURDUK? HÜNKAR MEDYA NE İŞ YAPAR?

Son zamanlarda Akçakoca’da yeni tanıştığım herkesten aynı tepkiyi alıyorum.

– Tolga benim adım.
– Hangi Tolga? Hünkar mı?

Geçtiğimiz aylarda hakkımda yapılan olumsuz haberler ile alakalı insanlara açıklamalar yaparken şunu fark ettim. Benimle alakalı haberleri okuyanlar, bu haberleri yazan ve yazdıranlara bakarak beni tanımadan bile bir şekilde haklı görmüşlerdi. Kendimi anlatmaya çalıştığım insanlardan ‘Biz her şeyin farkındayız, sen işini yapmaya devam et.’ şeklinde geri dönüşler aldım. Demek ki her gazetecinin her algı haberi çok da işe yaramıyormuş!

www.akcakocahaberleri.com ve HÜNKAR MEDYA’nın sahibiyim. Şu an yapmakta olduğum işin eğitimini de aldım, üniversite yıllarında çeşitli tecrübeler de edindim. O yüzden doğru dürüst okuma yazması olmayanların bile yapmaya çalıştığı ve birkaç yıldır rezil hale getirdiği ‘Gazetecilik’ mesleğini yeniden saygı duyulacak hale getirmek için çalışmalar yapmaktayım.

Ne büyük şehirlerde, ne ulusal medyada; gazetecilerin silahla, baltayla, taşla ve sopayla bu kadar isimlerinin anıldığı başka bir yer görmedim. Gazetecilik mesleğinin kullanılarak şantaj, tehdit ve gasp için zemin hazırlandığını da görmemiştim. Yandaş medya görmüştüm ama küçücük bir şehirde, ihtiyaçlı insanların gözlerine bakarak yalan söyleyeni, bariz bir şekilde yalanlar yazarak algı peşinde koşanları ve buradan kazandıkları ödül mamaları! ile ağız tadıyla yemek yiyenleri de görmemiştim. Demek ki eğitimim daha bitmemiş!

Kısa zaman içinde çok fazla insan bir şekilde bizimle iletişime geçerek yanımızda olduğunu vurguladı. Bizde buradan ve tecrübemizden güç alarak çalışmalara başladık. Kısa zaman içinde çok güzel bir kitle elde ettik. Önemli geri dönüşler aldık. Sahte tıklanmalar ile sayfamızı büyültmeye kalkmadık. Kimseyi kandırmadık.

Akçakoca küçük bir şehir. Burada okuyup da üniversite için şehir dışına çıkan her genç Akçakoca’yı öve öve bitirememiştir. Akçakoca içinde yaşarken zaman zaman kendisine küstüğümüz fakat uzaklaştığımızda da burnumuzda tüten şehir…
Burada kolay kolay hiçbir şey gizli kalmaz. Her şey çok çabuk duyulur. Misal siz sırrım var zannedersiniz, Akçakoca bunu çoktan konuşup bitirmiştir. O yüzden herkes herkesin geçmişini çok iyi bilir!

ARKAMIZDAKİ GİZLİ GÜÇ KİM? BİZİ KİM FONLUYOR?

Kimse. Herhangi bir parti başkanından veya şahıstan bugüne kadar bir lira dahi almadık. Yaptığımız işte söz hakkı hissedecek kimseye yakın durmadık. Biz bir iş kurduk ve bunu kendi özkaynaklarımız ile yaptık. A’dan Z’ye işimizi ciddiye alarak, enerjimizin ve maddi gücümüzün yettiği seviyede yavaş ve istikrarlı adımlarla büyüyoruz.
Yaptığımız her işin arkasındayız. Bundandır ki Akçakoca’nın göbeğine tabelamızı asarak; korkmadan, utanmadan ‘Biz buradayız!’ diyebiliyoruz.

HÜNKAR MEDYA NE İŞ YAPAR? HANGİ İHTİYAÇLARA KARŞILIK VERİR?

Marka Yönetimi: Markanızın sektörünüzde algılanma biçimini tümüyle değiştiriyoruz. Modern dünyaya ve dijital ortama entegrenizi sağlayarak; müşteri, pazar ve markanızın arasındaki köprü oluyoruz.

Dijital Pazarlama: Ürünlerinizin ve firmanızın dijital ortamdaki çevrimiçi tanıtımınızı sağlıyoruz. Web dünyasında sizleri doğru hedef kitle ile buluşturarak, işinizi internete taşıyoruz.

E-Ticaret Danışmanlıkları: Fiziksel mağazanızı tüm dünyaya açmaya ne dersiniz?

Sosyal Medya Yönetimi: Sosyal medya hesaplarınızı hedef kitle analizi sonrasında belirlenen sosyal medya yönetimi stratejisine göre belirli bir plan dahilinde yürütüyoruz.

Seçim Kampanyası Yönetimi: Adayların veya partilerin dijitaldeki tüm organizasyonlarının A’dan Z’ye planlanması ve takibi. (Tanıtım filmleri, görseller, fotoğraf çekimi, özgeçmiş videoları, konuşma metinleri…)

Kurumsal Kimlik: Pazarlamada, bir kurumun görünen yüzü, kendini ifade etme biçimidir. Unutmayın sizin olduğu kadar firmanızın da bir tarza ihtiyacı olacaktır.

Web Site Tasarımları: Bireysel ve kurumsal Web Tasarım hizmetlerinizde yanınızdayız.

Görsel Tasarımlar: Dijital dünyada mesajlarınızı iletmek ve ürünlerinizi daha dikkat çekici hale getirebilmek için özenle hazırlanmış görsel tasarımlara ihtiyaç duyarsınız. Profesyonel grafik tasarımcılarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Tanıtım Filmleri: Bazen kendinizi anlatabilmek için saatler harcarsınız. Birkaç dakikalık bir tanıtım filmi bunu sizin yerinize yapabilir. Firmanızın imajını ve kalitesini arttırmak son derece önemlidir. Kendiniz ve ürünleriniz hakkında dikkat çekici bilgiler vererek, daha cazip ve çekici gösterebilirsiniz.

HÜNKAR MEDYA PRESTİJ KATAR…

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir