fbpx

Akçakoca Haberleri

AKÇAKOCA HABERLERİ

AKÇAKOCA’DA OLAYLI GECE!

AKÇAKOCA’DA OLAYLI GECE!

Minibüs ile park halindeki araçlara vurduktan sonra kaçan şahıs otoyolda kaza yaptı. Kazalı aracı devrilmiş vaziyette bırakıp kaçan şahıs kayıplara karıştı.

Olay akşam saatlerinde İstanbul Caddesinde meydana geldi. Bir anda gürültü ile sokağa inen mahalle sakinleri gördükleri manzara karşısında adeta şoka uğradı. Bir minibüs park halindeki araçlara vurduktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Görgü tanıklarından alınan ifadelere göre; tek yön olan beşyol mevkiinden aşağıya doğru gelen 81 AAS 177 plakalı beyaz minibüs önce park halindeki BMW marka 34 CEV 162 plakalı duran araca çarpıyor. Daha sonra ön tarafta bulunan 2 araca daha çarpan minibüs, arkasına bile bakmadan kaçarak olay yerinden ayrılıyor.

Araç sahibinin haber vermesiyle olay yerine gelen emniyet ekipleri, başka bir kaza anonsu ile minibüse ulaşıyor. Aynı minibüs otoyolda kaza yaparak yan devriliyor ve araç sahibi minibüsü orada bırakarak olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor.

Akçakoca Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken, madde etkisinde olduğu tahmin edilen araç sahibini ve arkadaşını her yerde arıyor.

 

  

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap