fbpx

Akçakoca Haberleri

AKÇAKOCA HABERLERİ Siyaset

Akçakoca Belediyesi 39 Belediye Çalışanını İşten Çıkardı

Akçakoca Belediyesi 39 Belediye Çalışanını İşten Çıkardı

Akçakoca Belediyesi 39 Belediye Çalışanını İşten Çıkardı

Uzun süredir işçi çıkartacağı söylenen Akçakoca Belediyesi 39 belediye personeli ile yollarını ayırdı.

31 Mart yerel seçimlerinden bu yana çalışan kadrolarını her geçen gün arttıran Akçakoca Belediyesi, İç İşleri Bakanlığının müfettişlerine takıldı. Cimer’e yapılan şikayetler sonucunda Akçakoca Belediyesi’ne gelen müfettişler, belediyede çalışan personel sayısının olması gerekenin çok üstünde olduğu belirtirken; zabıta ve itfaiye kadrolarında tüzüğe uygun hareket edilmesi gerektiği doğrultusunda rapor tuttular. Bu doğrultuda 39 belediye çalışanı ile yollarını ayıran Akçakoca Belediyesi’nde önümüzdeki günlerde yaprak dökümünün devam etmesi bekleniyor.

4’ü kadrolu olmak üzere 39 işçi ile yolarını ayıran Akçakoca Belediyesi’nde, önümüzdeki günlerde çıkarılacak işçilerin hangi gerekçe ile çıkarılacağı, bu işten çıkarmaların liyakat düzenine göre yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

3 Comments

  • Loving the info on this site, you have done great job on the articles.

  • Thank you, I have recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I’ve discovered till now. However, what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the supply?

  • I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir