fbpx

Akçakoca Haberleri

AKÇAKOCA HABERLERİ

Fikret Albayrak, ABİTAŞ AŞ çalışanları ile görüştü!

Fikret Albayrak, ABİTAŞ AŞ çalışanları ile görüştü!

Akçakoca Belediyesine bağlı ABİTAŞ AŞ çalışanlarının endişeli bekleyişi sürerken, Belediye Başkanı Fikret Albayrak ABİTAŞ çalışanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Belediyenin mevcut ekonomik durumunu anlatan Albayrak, işten çıkarmaların kaçınılmaz son olduğunu belirtti.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, dün akşam saatlerinde ABİTAŞ çalışanları ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda çok net ifadelere yer veren Albayrak, Akçakoca Belediyesinin ve ABİTAŞ AŞ’nin ekonomik durumunun çok kötü olduğunu ve çok sayıda personelin işten çıkarılacağını ifade etti.

İşten çıkarılacak personelin belli başlı kıstaslara göre yapılacağının altını çizen Albayrak, önceki dönemki yönetimden kalan borçları üstlenmeyeceğini ve yüklü miktardaki SGK borcunu da yine eski yönetimin ödemesi gerektiğini anlattı.

Toplantı esnasında çok enteresan ifadelere de yer veren Albayrak, ‘Ben şunun yakınıyım, ben şunun tanıdığıyım şeklinde bana kimse gelmesin! Beni kimseye aratmayın! Hangi personel araya birini sokmaya çalışır, beni birine arattırırsa işten çıkarmalara ondan başlarım. Kimseyi rahatsız etmeyin!’’ dedi.

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı