fbpx

Akçakoca Haberleri

Bölgesel Haberler

DÜZCE’DE BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

DÜZCE’DE BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Düzce’de son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 13 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri uyuşturucu ve çok sayıda silah ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi, bugün sabah saatlerinde Düzce Adliyesi’ne sevk edildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi, Düzce’de başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Merkezinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen kişilerin kaldığı 13 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda toplam 7 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 57 adet sentetik ecza ve 13 gram esrar maddesi ele geçirildi. “Uyuşturucu Madde Satışı Yapmak” suçundan gözaltına alınan 7 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde Düzce Adliyesi’ne sevk edildi. Operasyonlarda ayrıca, 3 şüpheli hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Suç ve suçlulara göz açtırılmıyor

Öte yandan polis ekiplerinin Düzce kent merkezinde son bir hafta yaptığı rutin uygulamalarda,  7 adet ruhsatsız  tabanca ile  bu tabancalara ait 64 adet fişek, 1 adet ruhsatsız ve yivsiz tüfeği, bu tüfeğe ait 2 adet kartuş, 4 gram esrar, 12 gram metanfetamin, 29 gram sentetik kannabinoid, 19 adet galara hap, 2 gram extacy hap, 15 kök kenevir madde ele geçirilirken, 15 şüpheli ise gözaltına alındı.

Hırsızların eşkalleri belirlendi

Düzce’de yaşanan 9 farklı hırsızlık olayının ardından harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda hırsızlık olaylarına adı karışan 9 kişinin eşkalini belirledi. Polis ekipleri, hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

28 aranan şahıs yakalandı…

Yine Düzce’nin farklı noktalarında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri 2 bin 132 kişiye GBT sorgulaması yaptı. Yapılan GBT sorgulamaları neticesinde, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan toplam 28 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, işlemleri için emniyete götürüldü.

HABER: Savaş ARI

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap