fbpx

Akçakoca Haberleri

DÜZCE HABERLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN KADIN DÜŞMANLIĞI PES DEDİRTTİ!

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN KADIN DÜŞMANLIĞI PES DEDİRTTİ!

Düzce’de Yeniden Refah Partisinin kadın düşmanlığı pes dedirtti. Seçimlere 2 haftadan az bir zaman kala sahaya çıkan Yeniden Refah Partisi, seçim aracındaki sansürlü kadın aday görüntüsüyle tepkilerin odağı oldu. Ulusal medyadan çok sayıda yayıncının da haberleştirdiği ‘gölge kadın aday’ profili Düzce’nin adına bir kara leke daha sürdü.

Yeniden Refah Partisi, Düzce’de 300 yıl geriden geliyor. Genel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala ortaya çıkan görüntü adeta pes dedirtti. Yeniden Refah Partisinin 3 milletvekili adayından biri olan Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafı seçim aracının üzerinde gölge olarak yer aldı.

Cumhur İttifakı’nı destekleyen Yeniden Refah Partisi’nin seçim araçlarında kadın adayın fotoğrafı gölge şeklinde yer aldı. Kadın adayın gölge olarak yer alması ülke çapında çok fazla dikkat çekerken sosyal medyada büyük tepki topladı. Yeniden Refah Partisi’nin Düzce sosyal medya hesaplarında ise adaylık açıklamasının ardından kadın adayın adı neredeyse hiç bir gönderide yer almadı.

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap