fbpx

Akçakoca Haberleri

Asayiş

AKÇAKOCA’DAN CUMAYERİ’NE BİR GARİP OLAY!

AKÇAKOCA’DAN CUMAYERİ’NE BİR GARİP OLAY!

Akçakocalı bir vatandaşın kredi kartı cebindeyken ve kendisi Akçakoca’dayken, Cumayeri ilçesinde hesabından harcama yapıldı. Durumu erken fark eden vatandaş, soluğu banka şubesinde aldı.

***

Akıllara durgunluk veren olay, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde yaşandı. Akçakocalı vatandaş, mesai saatleri içinde çalışıyorken kredi kartından bir harcama yapıldığını fark etti. Durumu anlamasıyla banka şubesine koşan vatandaş, banka çalışanlarına durumu anlattı.

OLAY SAVCILIKTA

Banka çalışanları tarafından incelenen durum sonunda vatandaşa “Harcamayı sizin yaptığınız gözüküyor. Karttan harcama ‘temassız‘ olarak Cumayeri ilçesinde yapılmış” denildi. Bunun üzerine harcamayı kendisinin yapmasının imkansız olduğunu, o saatlerde Akçakoca içinde çalıştığını ve bunu ispatlayabileceğini belirten mağdur vatandaş durumla ilgili savcılık makamına şikayette bulundu.

‘KOPYA KART’ ŞÜPHESİ

Savcılığa, karttan harcama yapıldığı saatlerde Akçakoca’da bulunduğunu kanıtlayan kamera görüntülerini sunan vatandaş mağduriyetinin giderilmesini umuyor. Olayla ilgili dolandırıcıların ‘kart kopyalama’ tekniği ile mağduriyet yarattıkları tahmin ediliyor.

HABER MERKEZİ

Yazar

Tolga Hünkar

Akçakoca Haberleri Yazarı

Yorum Yap